jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

 

Availa-Zn


Szarvasmarha

Az Availa-Zn etetése a sántaság megelőzésében és a szomatikus sejtszám csökkentésében játszik fontos szerepet. Javítja a tőgyegészségügyi helyzetet és csökkenti a tej szomatikus sejtszám-tartalmát. A szomatikus sejtszám csökkenés mértéke állomány szinten 50 - 100 ezer/ml. Csökken a méhgyulladások előfordulási aránya is (erős immunrendszer).
Etetésével javul a lábvégek egészségi állapota, így a szaruképző szövetállomány működése is. Keményebb szaru képződik és a szaru állománya ellenállóbb lesz a kórokozók behatolásával szemben. Fontos szerepe van a tehenek sántaságának megelőzésében.

Sertés

Az Availa-Zn eredményesen használható sertések takarmányozásában. Kocák esetében javul a szaporodásbiológiai teljesítmény és a lábegészségügyi helyzet. Nő a malacok és a hízósertések betegségekkel szembeni ellenálló képessége. Ennek eredményeként javul a takarmány-értékesülés és csökken a kiesés mértéke. Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása következtében a vakcinázási programok hatékonysága nő.

Baromfi

Az Availa-Zn baromfi takarmányokba keverve növeli azok betegségekkel szembeni ellenálló képességét. Javítja a hámeredetű szövetek (külhám, toll) minőségét, ami a húsipari feldolgozás során különös előnyt jelent. A külhám tetszetősebb megjelenésén kívül további előny, hogy a vágás során kevesebb selejt áru képződik bevérzésből, a bőr szakadékonyságából vagy egyéb okból (pl. cellulitis) kifolyólag. Csökken a talpfekély okozta veszteség mértéke is.
Az erősebb immunrendszer következtében a termelés során kevesebb lesz az elhullás, nő a napi tömeggyarapodás és javul a fajlagos takarmány-felhasználás.
Tojástermelés esetén a cink javítja a tojáshéj szilárdságát, valamint mangánnal és rézzel kombinálva javítja a tenyésztojások keltethetőségét, valamint a napos baromfi vitalitását.

Megállapítható, hogy minden állatfaj esetében a cink növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét és enyhíti a stressz okozta veszteségeket.

Ezért mondjuk, hogy az Availa-Zn az immunrendszer legfőbb támogatója!.

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra