jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

 

Availa-Cu


Sertés

Az Availa-Cu felhasználásánál első helyen a sertések takarmányának réz-kiegészítését kell említeni. Mint köztudott, a sertések nagyon jól reagálnak takarmányok réz-kiegészítésére. Hatására nő a takarmányfelvétel és a napi tömeggyarapodás. A szervetlen rézkészítmények hozamfokozó hatását nem lehet a gyakorlatban alkalmazni, mivel a hatásos dózis erősen környezet szennyező hatású. Az Availa-Cu felszívódása lényegesen jobb a szervetlen készítményekhez képest, ezért az Availa-Cu a gyarapodás fokozása (és a takarmány-értékesülés javítása) céljából hatékonyan felhasználható készítmény (gyarapodást növelő készítmény).

A réz kulcsfontosságú szerepet tölt be a vas anyagcserében és a vörös-vértest képzésben is. Ezért a malacok vas-kiegészítése akkor hatékony, ha megfelelő réz ellátással párosul. Mérsékelt rézhiány romló takarmány-hasznosulásban, és csökkent fertilitásban nyilvánul meg.

Szarvasmarha

Az Availa-Cu más Availa mikroelemekkel közösen etetve (Availa-4) javítja a tehenek szaporodásbiológiai teljesítményét. Csökken a vemhesülésig eltelt napok száma és rövidül a két ellés közötti idő.

Az Availa-Cu erősíti az ízületeket. Része az Availa-4 terméknek (cink, réz, mangán és kobalt), mely csökkenti a lábvég-betegségek előfordulási arányát.

Baromfi

A baromfi takarmányokban az Availa-Cu kiegészítés csökkenti az aorta repedések előfordulási arányát. Ebből következőleg csökken az intenzíven fejlődő, nagytestű baromfi állományok ilyen okból történő kiesése. Szülőpár állományoknál a tojás termékenységének és a napos vitalitásának növelése céljából cinkkel és mangánnal kombinálva használjuk (lásd Availa-ZMC).

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra