A termék - HorseStep Mineral by Zinpro A HorseStep etetésével elérhető egészségmegőrzés A HorseStep Mineral adagolása a lova egészségéért Cégünk bemutatása
 

A HorseStep Mineral a lovak ásványi anyag és vitamin szükségletének ellátására, valamint a pataerő növelésére szolgáló kiegészítő takarmány.

A HorseStep Mineral teljes ellátást nyújt ásványi anyagokból és vitaminokból. Három fontos takarmány kiegészítő csoport található egy termékben:

(1) ásványi anyagok, (2) vitaminok, és (3) láb- és szarutok szilárdságot fokozó kiegészítő.

Ez utóbbi célból az HorseStep Mineral kiegészítő a cink, a mangán és a réz esetében különösen jól felszívódó és hasznosuló aminosavhoz kötött (komplex kémiai formájú) mikroelemeket tartalmaz. Gyártója az amerikai ZINPRO vállalat, akinek mikroelem készítményei elismerést vívtak ki a lovas társadalomban a lovak láb- és vázszerkezetét javító hatásukkal.
A HorseStep Mineral nagyadagú biotin kiegészítést is tartalmaz az erős pataszerkezet megtartása céljából.

A termék használata esetén további ásványi és vitamin kiegészítésre nincs szükség.

Összetevők:
Gabona magvak, szójadara, almatörköly, lucernaliszt, dextróz, ásványi anyagok, Zinpro mikroelemek, vitaminok, biotin.

Beltartalmi értékek:

Kalcium 3,0%, Foszfor 1,0%, Nátrium 0,44%, Magnézium 0,3%,
Mikroelemek mg/kg: Cink 125, ebből cink komplex kötésben 500, Mangán 726, ebből mangán-komplex kötésben 300, Réz 125, ebből réz komplex kötésben 50, Vas 505,Jód 6,75, Kobalt 6,75, Szelén 4mg/kg.
A komplex kötésben lévő mikroelemek gyártója: Zinpro Co. (Availa mikroelemek).
Vitaminok 1kg mennyiségben: A vitamin 80115 NE, D vitamin 8025 NE, E vitamin 1600 NE, Biotin 27600 mcg, Kolin-klorid 752 mg, Nikotinsav 133mg, Tartalmaz még: B1, B2, B6, B12, K3 vitaminokat, pantoténsavat és folsavat.

a termék | etetésének célja | adagolás | cégünkről

www.mikrotrade.hu/HorseStep

 

 

Zinpro lovak részére a paták egészségének megörzése érdekében